РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (155)
Автореферати дисертацій (24)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л865$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
211
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Вісник Львівської комерційної академії
. — Л., 2007. — 178 с. - (Сер. товарозн.; Вип. 8).
2.
Лисюк Г. М.
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів
: навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2009
3.
Дробот В. І.
Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Шидакова-Каменюка О. Г.
Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Штефан Є. В.
Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками
. — 2005 //
Наук. вісті НТУУ "КПІ"
.
6.
Сафонова О. М.
Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Дорохович В. В.
Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Черно Н. К.
Вівсяне печиво з додаванням хітин-протеїнового комплексу
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Дробот В. І.
Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
10.
Оболкіна В. І.
Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
11.
Дорохович В. В.
Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
12.
Сирохман І. В.
Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
13.
Яценко В. М.
Нова сировина для борошняних кондитерських виробів
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Дорохович А. М.
Нова технологія заварного пряника
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
15.
Кондратова И. И.
Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
16.
Яременко О. М.
Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
17.
Пересічний М. І.
Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
18.
Чуйко А. М.
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів
: Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2003
19.
Полякова А. В.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста
: автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2008
20.
Дідик І. В.
Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2003
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського