РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Сусол Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Столярчук П. Г. Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
2.

Столярчук П.  Експертно-соціологічна оцінка якості послуг закладів ресторанного господарства. — 2007 // Вимірюв. техніка та метрологія.
3.

Столярчук П.  Моделювання системи обслуговування у повносервісних закладах ресторанного господарства. — 2008 // Вимірюв. техніка та метрологія.
4.

Сусол Н. Я. Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства : автореф. дис... канд. техн. наук. — Л., 2008
5.

Сусол Н.  Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції. — 2012 // Вимірюв. техніка та метрологія.
6.

Сусол Н. Я. Організація виробничої діяльності в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. — Львів: Галиц. Видавн. Спілка, 2015
7.

Сусол Н. Ю. Дія комплексів полімерних носіїв з антисенс-олігодезоксинуклеотидами на гістоструктуру пріонреплікувальних органів щурів // Біологія тварин. - 2016. - 18, № 3.
8.

Сусол Н. Ю. Вплив комплексів антисенс-олігодезоксинуклеотидів з полімерними носіями на вміст клітинного пріона у пріон-реплікувальних органах щурів // Біол. студії. - 2017. - 11, № 1.
9.

Сусол НІтеративна модель управління ризиками приготування небезпечної продукції ресторанного господарства // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб. - 2016. - Вип. 77.
10.
Організація готельно-ресторанної справи : навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти]. — Київ: Ліра-К, 2020. — 482, [1]: a-рис.
11.
Загальні технології харчових виробництв : навч. посіб. — Львів: Ліга-Прес, 2018
12.

Майкова С. В. Барна справа та мистецтво бариста : навч. посіб. — Київ: Каравела, 2022
13.
Технології продуктів оздоровчого харчування : монографія. — Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2023
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського