Майкова С. В. Барна справа та мистецтво бариста : навч. посіб. / С. В. Майкова, О. Б. Маслійчук, Н. Я. Сусол; Львівський національний університет імені Івана Франка. - Київ : Каравела, 2022. - 167 c. - Бібліогр.: с. 165-167 - укp.Розкрито теоретичні та практичні відомості з основ барної справи та майстерності бариста. Наведено характеристику особливостей виробничої діяльності в закладах готельно-ресторанного господарства, визначено їх обладнання, устаткування та матеріально-технічне забезпечення. Надано характеристику напоїв, кави, кавових напоїв та напоїв із вмістом кави. Наведено технологію виготовлення різних видів кави, ознайомлено з основними типами кавових машин, підготовчими заходами до обслуговування, способами купажування кавових напоїв та організацією розважально-тематичних заходів в барах. Висвітлено культуру споживання кави та наведено асортимент солодощів і доповнень до неї. З навчальною метою у посібник наведено також рисунки, таблиці, схеми. Індекс рубрикатора НБУВ: Л995 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА859865 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|