Сусол Н. Ітеративна модель управління ризиками приготування небезпечної продукції ресторанного господарства / Н. Сусол, М. Микийчук // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб.. - 2016. - Вип. 77. - С. 156-164. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Розроблено модель управління ризиками небезпечності продукції на стадії виготовлення, що є уніфікованим підходом послідовно інтегрованих ітерацій з комплексом заходів: ідентифікації, оцінювання, моніторингу та контролю ризиків, які базуються на взаємозв'язку принципів і завдань теорії управління ризиками. Запропонована модель управління є системним підходом постійного визначення ризиків за умов щоденної виробничої практики підприємств галузі, що є комплексним з набором процедур контролю та моніторингу ризиків. За аналітичним оглядом науково обгрунтованих фактів, доведених результатів лабораторного дослідження, на підставі аналізу їх джерел, можливого впливу на здоров'я та життя споживачів, причин і потенційних наслідків визначено види ризиків небезпечності продукції: ризик харчової токсикоінфекції, ризик токсичного отруєння та ризик невідповідності технічним вимогам. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж70321 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|