РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000376620<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сусол Н.  
Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції / Н. Сусол, В. Куць // Вимірюв. техніка та метрологія. - 2012. - Вип. 73. - С. 113-116. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Розглянуто та визначено методи і способи контролю технологічних процесів і операцій з метою забезпечення якості кулінарної продукції та страв.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-7

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж70321 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського