РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000809683<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Загальні технології харчових виробництв : навч. посіб. / М. Я. Бомба, Н. Р.- Й. Джурик, В. В. Дячок, Б. В. Кректун, В. Т. Лозовецька, С. В. Майкова, О. Б. Максимець, Н. Я. Сусол, І. М. Турчин, А. Є. Шах; ред.: М. Я. Бомба. - Львів : Ліга-Прес, 2018. - 409 c. - Бібліогр.: с. 403-409 - укp.

У навчальному посібнику на базі сучасної вітчизняної й зарубіжної науки та практики системно висвітлюються теоретичні та прикладні аспекти переробки, зберігання і технології харчових виробництв рослинницької продукції. Подано характеристику рослинницької сировини, її якісних параметрів, асортименту харчових продуктів, апаратів і сучасних технологічних процесів їх виготовлення. Велику увагу приділено розробці інноваційних технологій виробництва екологічно безпечних продуктів харчування, у тому числі функціонального та профілактичного спрямування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА860964 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського