Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (85)Наукова періодика України (84)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Сімахіна Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.
ДС61073
   Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 431 л.: рис.+ 254 л. дод. - л.402-431
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА306288
   Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р99187

Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 9 с. - Бібліогр.: с. 8-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р99189

Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 19-21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р99433

Основи валеології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 14-15

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА643576
Гулий, Іван Степанович.
Основи валеології [Текст] : валеологічні аспекти харчування: Підруч. для студ. вищих навч. закл. / І. С. Гулий [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 334 с. - Бібліогр.: с. 321-324. - ISBN 966-612-026-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА684015
Федоренченко, Лідія Олексіївна.
Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 105 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-612-056-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р109942

Технологія продуктів дитячого та геродієтичного харчування [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та проведення практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 30 с. - Бібліогр.: с. 29-30

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р104471

Теоретичні основи харчових і фармакологічних технологій [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, проведення практ. занять та викон. розрахунково-графічних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 38 с. - Бібліогр.: с. 35-37

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА668044

Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : метод. вказ. до викон. лаб. робіт у середовищі табличного редактора ЕХСЕL для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна, Н. Е. Фролова. - К. : НУХТ, 2005. - 50 с. - Бібліогр.: с. 50

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Фролова, Наталія Епінетівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р107151

Технологія природних вітамінів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та написання рефератів для студ. спец. 7.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Штанько, Олег Анатолійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА745630
   Сімахіна, Галина Олександрівна.
Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів [Текст] : монографія / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко. - К. : Сталь, 2011. - 363 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-1555-73-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Науменко, Наталія Валентинівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА795855

Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження [Текст] : монографія / [А. І. Українець та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Нац. ун-т харч. технологій : КНТЕУ, 2013. - 359 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-732-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л80 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Ніколаєнко, Станіслав Миколайович; Національний університет харчових технологій (Київ); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА811103

Нові продукти для раціонів військовослужбовців [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2017. - 290 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 230-267. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-112-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА840639

Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-150-1
135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій присвяч.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА846172
   Сімахіна, Галина Олександрівна.
Основи валеології. Оздоровчі аспекти харчування [Текст] : підручник / Галина Сімахіна, Наталія Науменко, Алла Башта ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2020. - 315 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-163-1
Світлій пам’яті А. І. Українця присвяч.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Науменко, Наталія Валентинівна; Башта, Алла Олексіївна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
С11837/2
Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, А. І. (ред.); Колосюк, В. О. (ред.); Буравченкова, С. Б. (ред.); Береговий, С. І. (ред.); Степанюк, О. В. (ред.); Кітов, М. Г. (ред.); Салатюк, Н. М. (ред.); Корж, Ю. М. (ред.); Заїнчковський, А. О. (ред.); Сологуб, О. П. (ред.); Чернелевський, Л. М. (ред.); Мостенська, Т. Л. (ред.); Шеремет, О. О. (ред.); Говорушко, Т. А. (ред.); Міненко, М. А. (ред.); Король, А. М. (ред.); Мартиненко, М. А. (ред.); Полумбрик, О. М. (ред.); Шульга, С. І. (ред.); Грабовська, О. В. (ред.); Костенко, Є. Є. (ред.); Шапран, Л. Ю. (ред.); Смірнова, Є. С. (ред.); Цімох, Т. Ф. (ред.); Якименко, О. М. (ред.); Гуць, В. С. (ред.); Слободян, О. П. (ред.); Логвін, В. М. (ред.); Пешук, Л. В. (ред.); Поліщук, Г. Є. (ред.); Осейко, М. І. (ред.); Таран, В. М. (ред.); Мирончук, В. Г. (ред.); Ковбаса, В. М. (ред.); Дробот, В. І. (ред.); Дорохович, А. М. (ред.); Шаповаленко, О. І. (ред.); Карпов, О. В. (ред.); Сімахіна, Г. О. (ред.); Доценко, В. Ф. (ред.); Левандовський, Л. В. (ред.); Прядко, М. О. (ред.); Балюта, С. М. (ред.); Мазуренко, О. Г. (ред.); Соколенко, А. І. (ред.); Коваленко, Б. Д. (ред.); Некоз, О. І. (ред.); Серьогін, О. О. (ред.); Ладанюк, А. П. (ред.); Самсонов, В. В. (ред.); Шевченко, О. Ю. (ред.); Акутіна, Н. В. (ред.); Пушанко, Н. М. (ред.); Шаран, А. В. (ред.); Зав'ялов, В. Л. (ред.); "Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА867356

Кріоушкодження та кріозахист у холодових технологіях [Текст] : монографія / Галина Сімахіна [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2022. - 311 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 286-311. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-186-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського