Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС40662 Бойко, Александр Витальевич. Исследование процесса электромембранной подготовки воды в пектиновом производстве [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Бойко Александр Витальевич ; КТИПП. - К., 1993. - 152 с. - Библиогр:с.123-137Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС40832 Рубинов, Семен Рубинович. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 106 с. - Библиогр:с.81-91Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС43425сл Эгамбердиев, Нумон Бабаевич. Разработка безотходных биотехнологий новых видов продуктов брожения и пектина из местного нетрадиционного сырья [Текст] : дис...д-ра техн.наук в форме науч.докл.:05.18.07;05.18.05 / Эгамбердиев Нумон Бабаевич ; КТИПП. - К., 1993. - 82 с. Для сл.пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС48364 Гааг, Ольга Сергеевна. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС50220 Белоконь, Татьяна Ивановна. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС52630 Куянов, Юрий Юрьевич. Гидролиз пектиновых веществ из яблочного сырья с использованием СВЧ-энергии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрий Юрьевич ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 152 л.+ прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС81350 Москалюк, Инна Викторовна. Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л. - Библиогр.: л. 157-175Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС84502 Шапар, Раїса Олексіївна. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т технічної теплофізики. - К., 2004. - 209 арк. - арк. 183-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС57921 Свінціцька, Анна Іванівна. Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 153 л. - л. 123-134Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС41556 Хаддад Бассам Махфуд Разработка технологии низкометоксилированного пектина для получения консервированных желеобразных продуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова ; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1993. - 126 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС65505 Семакова, Марина Витальевна. Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис. - л. 103-124.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС72585 Богданов, Єгор Серафимович. Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 157 арк. - арк. 137-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС76919 Гнатенко, Микола Андрійович. Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 215 арк. - арк. 151-165Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА289626 Гааг, Ольга Сергіївна. Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА291629 Білоконь, Тетяна Іванівна. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА292930 Нелина, Валентина Владимировна. Разработка и совершенствование технологий пектина и пектинопродуктов [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Нелина Валентина Владимировна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 49 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА325842 Мкртчян, Татьяна Александровна. Некоторые аспекты биохимии созревания, технологии хранения плодов и исследование возможности производства пектина из местного сырья [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Мкртчян Татьяна Александровна ; Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен". - Ереван, 2003. - 34 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА326272 Москалюк, Інна Вікторівна. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА295196 Куянов, Юрій Юрійович. Гідроліз пектинових речовин із яблучної сировини з використанням НВЧ-енергії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрій Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА298689 Свінціцька, Анна Іванівна. Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |