Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (29)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС41422
Мыкал, Татьяна Ивановна.
Применение сорбентов для очистки соков свеклосахарного производства [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Т.И.Мыкал ; КТИПП. - К., 1993. - 148 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС41826
Рухадзе, Теймураз Кахелович.
Разработка способа предварительной очистки диффузионного сока действием пара и извести [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Рухадзе Теймураз Кахелович ; КТИПП. - К., 1993. - 149 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС80997
Яковенко, Віктор Юхимович.
Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Яковенко Віктор Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 151 арк.: рис. - арк. 124-140

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС51674
Совершенна, Ірина Олексіївна.
Лужно- кислотний розклад моносахаридів в процесі барвоутворення та розробка способу його інгібування в бурякоцукровому виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Совершенна Ірина Олексіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 223 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС45575сл
Загородний, Петр Павлович.
Совершенствование процессов очистки полупродуктов сахарного производства и их аппаратурного оформления [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Загородний Петр Павлович ; Укр. НИИ сахар. пром-сти, Укр. ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 373 л. - Бібліогр.: л. 297-340.
Для сл.пользования

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий; Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС54605
Чагайда, Андрій Олегович.
Розробка способу очищення дифузійного соку з підвищеним ефектом очищення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чагайда Андрій Олегович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 229 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС56443
Жеплінська, Марія Михайлівна.
Розроблення ефективного способу очищення дифузійного соку із зменшенням витрат вапна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Жеплінська Марія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 158 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС57573
Листунова, Олена Іванівна.
Розробка високоефективних способів одержання та очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Листунова Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 164 л. - л. 112-123

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС57966
Пушанко, Наталія Миколаївна.
Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пушанко Наталія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 156 л. + дод. - л. 143-156

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС61073
   Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 431 л.: рис.+ 254 л. дод. - л.402-431
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС66385
Матиящук, Андрій Миколайович.
Інтенсифікація процесів очищення дифузійного соку цукрового виробництва із застосуванням кавітації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Матиящук Андрій Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 182 арк. - арк. 123-138

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС77790
   Хомічак, Любомир Михайлович.
Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Хомічак Любомир Михайлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 447 арк.: іл. - арк. 297-323

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС100193
   Логвін, Володимир Матвійович.
Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : д-ра техн. наук: 05.18.05 / Логвін Володимир Матвійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 395 арк.+56арк. (дод.). - арк. 367-395
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА299586
Пушанко, Наталія Миколаївна.
Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пушанко Наталія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА297518
Чагайда, Андрій Олегович.
Розробка способу очищення дифузійного соку ефектом очищення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чагайда Андрій Олегович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА293748
Совершенна, Ірина Олексіївна.
Лужно- кислотний розклад моносахаридів в процесі барвоутворення та розробка способу його інгібування в бурякоцукровому виробництві [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Совершенна Ірина Олексіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА349422
   Логвін, Володимир Матвійович.
Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Логвін Володимир Матвійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 49 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА360509
Авдієнко, Світлана Олексіївна.
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Авдієнко Світлана Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА283747сл
Загородний, Петр Павлович.
Совершенствование процессов очистки полупродуктов сахарного производства и их аппаратурного оформления [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук : 05.18.12 / Загородний Петр Павлович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 30 с.
Для сл.пользования

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА298497
Листунова, Олена Іванівна.
Розробка високоефективних способів одержання та очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Листунова Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського