Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (424)Автореферати дисертацій (57)Реферативна база даних (517)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л84$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 405
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
Л84 с116
. - [Б. м.] : [б.в.]. - 30 с. - ISBN 5-77-63-88-38-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

2.
ВС65206

120 років. Старокостянтинівський цукрозавод. Історія. Сучасність. Перспективи [Текст] / [літ. тексти: В. Дацюк та ін. ; літ. ред. О. Радушинська ; фот. П. Радушинський]. - Ювіл. вид. - Хмельницький : Цюпак А. А., 2018. - 158 с. : фот. - 500 прим. - ISBN 978-617-513-548-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дацюк, Василь (літ. текст.); Сусугорова, Світлана (літ. текст.); Цісарук, Надія (літ. текст.); Радушинська, Оксана (літ. текст, ред.); Радушинський, Петро (фот.); "Старокостянтинівський цукровий завод", відкрите акціонерне товариство (про нього)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ІВ196190
Mitek, Marta.
Studia nad substancjami pektynowymi kwiatostanów słonecznika [Text] / M. Mitek. - Warszawa : SGGW, 1998. - 83 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.: 75-81. - ISBN 83-00-09169-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

4.
FAO/131.144
Delgado, Antonio Valdes.
Sugar processing and by-products of the sugar industry [Text] / A. V. Delgado, C. d. Armas Casanova. - Rome : FAO, 2001. - xi, 132 p. - (FAO Agricultural Services Bulletin , ISSN 1010-1365 ; 144). - ISBN 92-5-104570-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Armas Casanova, Carlos de

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

5.
РА356270
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС106666
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. - арк. 147-160

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р79628

Інструкція про порядок і умови постачання, приймання, зберігання і відпуску цукру І2-023-94 [Текст] / підгот. О. М. Плужнікова [та ін.]. - К. : [б.в.], 1994. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Плужнікова, О. М (підгот.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА289626
Гааг, Ольга Сергіївна.
Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Жом 


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС66385
Матиящук, Андрій Миколайович.
Інтенсифікація процесів очищення дифузійного соку цукрового виробництва із застосуванням кавітації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Матиящук Андрій Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 182 арк. - арк. 123-138

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА310396
Матиящук, Андрій Миколайович.
Інтенсифікація процесів очищення дифузійного соку цукрового виробництва із застосуванням кавітації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Матиящук Андрій Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС84502
Шапар, Раїса Олексіївна.
Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т технічної теплофізики. - К., 2004. - 209 арк. - арк. 183-196

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА331149
Шапар, Раїса Олексіївна.
Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2004. - 23 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС51616
   Кулінченко, Віталій Романович.
Інтенсифікація процесів тепломасообміну в вакуум- випарниках та кристалізаційних апаратах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кулінченко Віталій Романович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 456 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА363876
Захарченко, Тетяна Миколаївна.
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Захарченко Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС112647
Захарченко, Тетяна Миколаївна.
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Захарченко Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 160 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 120-135.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС147964
Коцюбанський, Андрій Миколайович.
Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Коцюбанський Андрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-142.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА397292
Коцюбанський, Андрій Миколайович.
Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Коцюбанський Андрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 24 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
Р98638

Інтенсифікація технологічний процесів галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Лагода. - К. : НУХН, 2003. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лагода, Володимир Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
Р100372

Інтенсифікація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до написання реферату для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2003. - 8 с. - Бібліогр.: с. 5-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лагода, Володимир Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА807672

Інтенсифікація технологічних процесів отримання і очищення соків бурякоцукрового виробництва [Текст] : монографія / Василів В. П. [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2016. - 616 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 494-542 . - 300 прим. - ISBN 978-966-929-312-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Василів, Володимир Павлович; Кос, Тетяна Святославівна; Слива, Юлія Володимирівна; Ткаченко, Сергій Володимирович; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського