Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.93$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС48364
Гааг, Ольга Сергеевна.
Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Жом 


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА289626
Гааг, Ольга Сергіївна.
Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Жом 


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ3209
ДСТУ 4647:2006

Жом сушений. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Жом 


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА403214
Іващенко, Наталія Вікторівна.
Дослідження низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Іващенко Наталія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС140170
Іващенко, Наталія Вікторовна.
Дослідження низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Іващенко Наталія Вікторовна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 139, [1] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-144.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського