Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (26)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС91791
Гусятинський, Микола Володимирович.
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2006. - 216 арк.: рис., табл. - арк. 135-147

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український НДІ цукрової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС102462
Паламарчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 179 арк.: рис., табл. - арк. 137-149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС106491
Слива, Юлія Володимирівна.
Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Слива Юлія Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 190 арк. - арк. 136-151

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС106552
Тетеріна, Світлана Миколаївна.
Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Тетеріна Світлана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 245 арк. - арк. 150-171

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС107134
Чорна, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чорна Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 228 арк. - арк. 142-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС108147
   Гусятинська, Наталія Альфредівна.
Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Гусятинська Наталія Альфредівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 650 арк.: табл., рис. - арк. 349-383

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС57500
Раковський, Костянтин Юрійович.
Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Раковський Костянтин Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 254 л. - л. 239-253

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС60129
Цимбал, Анатолій Сергійович.
Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 107 л.: рис. - л. 90-103

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС66370
Блаженко, Сергій Іванович.
Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Блаженко Сергій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 205 арк. - арк. 177-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС72577
Пісківець, Валентин Андрійович.
Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2001. - 189 арк. - арк. 127-139

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український НДІ цукрової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС77395
Серебряков, Роман Анатолійович.
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Серебряков Роман Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 129 арк. - арк. 105-116

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА354711
Слива, Юлія Володимирівна.
Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Слива Юлія Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА349768
Паламарчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА344176
Гусятинський, Микола Володимирович.
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА363876
Захарченко, Тетяна Миколаївна.
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Захарченко Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА299038
Раковський, Костянтин Юрійович.
Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Раковський Костянтин Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА303918
Цимбал, Анатолій Сергійович.
Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - Київ, 1999. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА310482
Блаженко, Сергій Іванович.
Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Блаженко Сергій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА316582
Пісківець, Валентин Андрійович.
Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА323199
Серебряков, Роман Анатолійович.
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Серебряков Роман Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 21 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського