Пошуковий запит: (<.>U=Л840.3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС91791 Гусятинський, Микола Володимирович. Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2006. - 216 арк.: рис., табл. - арк. 135-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український НДІ цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС102462 Паламарчук, Наталія Іванівна. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 179 арк.: рис., табл. - арк. 137-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС106491 Слива, Юлія Володимирівна. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Слива Юлія Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 190 арк. - арк. 136-151Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС106552 Тетеріна, Світлана Миколаївна. Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Тетеріна Світлана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 245 арк. - арк. 150-171Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС107134 Чорна, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чорна Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 228 арк. - арк. 142-166Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС108147 Гусятинська, Наталія Альфредівна. Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Гусятинська Наталія Альфредівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 650 арк.: табл., рис. - арк. 349-383Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС57500 Раковський, Костянтин Юрійович. Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Раковський Костянтин Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 254 л. - л. 239-253Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС60129 Цимбал, Анатолій Сергійович. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 107 л.: рис. - л. 90-103Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС66370 Блаженко, Сергій Іванович. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Блаженко Сергій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 205 арк. - арк. 177-191Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС72577 Пісківець, Валентин Андрійович. Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2001. - 189 арк. - арк. 127-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український НДІ цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС77395 Серебряков, Роман Анатолійович. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Серебряков Роман Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 129 арк. - арк. 105-116Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА354711 Слива, Юлія Володимирівна. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Слива Юлія Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА349768 Паламарчук, Наталія Іванівна. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА344176 Гусятинський, Микола Володимирович. Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА363876 Захарченко, Тетяна Миколаївна. Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Захарченко Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА299038 Раковський, Костянтин Юрійович. Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Раковський Костянтин Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА303918 Цимбал, Анатолій Сергійович. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - Київ, 1999. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА310482 Блаженко, Сергій Іванович. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Блаженко Сергій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА316582 Пісківець, Валентин Андрійович. Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА323199 Серебряков, Роман Анатолійович. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Серебряков Роман Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |