Пошуковий запит: (<.>U=Л840.631<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. | ДС41485 Гринчук, Игорь Михайлович. Разработка способов интенсификации процессов уваривания и кристаллизации сахарных утфелей при применении пористых элементов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Гринчук Игорь Михайлович ; КТИПП. - К., 1993. - 185 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС48089сл Штангеев, Валерий Остапович. Повышение эффективности процесса кристаллизации сахара [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Штангеев Валерий Остапович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 64 с. Для сл. пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС80857 Гречка, Вадим Васильович. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 154 арк. - арк. 129-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС106666 Єщенко, Оксана Анатоліївна. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. - арк. 147-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС107083 Подобій, Олена Валеріївна. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 152 арк. - арк. 121-133Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
6. | ДС55920сл. Штангеева, Надежда Ивановна. Совершенствование и разработка технологий производства кристаллического сахара и жидких сахаропродуктов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеева Надежда Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 486 л. Для сл. пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА294592сл Штангеєва, Надія Іванівна. Удосконалення та розробка технологій виробництва кристалічного цукру та рідких цукропродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеєва Надія Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 52 с. Для сл. користуванняРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА326679 Гречка, Вадим Васильович. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА355920 Подобій, Олена Валеріївна. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА356270 Єщенко, Оксана Анатоліївна. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВС55917 Кулинченко, Виталий Романович. Промышленная кристаллизация сахаристых веществ [Текст] : [монография] / В. Р. Кулинченко, В. Г. Мирончук ; Нац. ун-т пищевых технологий. - К. : НУПТ, 2012. - 425 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 407-418. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-133-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мирончук, Валерий Григорьевич; Национальный университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|