Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (20)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.631<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.
ДС41485
Гринчук, Игорь Михайлович.
Разработка способов интенсификации процессов уваривания и кристаллизации сахарных утфелей при применении пористых элементов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Гринчук Игорь Михайлович ; КТИПП. - К., 1993. - 185 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС48089сл
Штангеев, Валерий Остапович.
Повышение эффективности процесса кристаллизации сахара [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Штангеев Валерий Остапович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 64 с.
Для сл. пользования

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС80857
Гречка, Вадим Васильович.
Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 154 арк. - арк. 129-139

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС106666
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. - арк. 147-160

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС107083
Подобій, Олена Валеріївна.
Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 152 арк. - арк. 121-133

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

6.
ДС55920сл.
Штангеева, Надежда Ивановна.
Совершенствование и разработка технологий производства кристаллического сахара и жидких сахаропродуктов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеева Надежда Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 486 л.
Для сл. пользования

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА294592сл
   Штангеєва, Надія Іванівна.
Удосконалення та розробка технологій виробництва кристалічного цукру та рідких цукропродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеєва Надія Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 52 с.
Для сл. користування

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА326679
Гречка, Вадим Васильович.
Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА355920
Подобій, Олена Валеріївна.
Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА356270
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВС55917
Кулинченко, Виталий Романович.
Промышленная кристаллизация сахаристых веществ [Текст] : [монография] / В. Р. Кулинченко, В. Г. Мирончук ; Нац. ун-т пищевых технологий. - К. : НУПТ, 2012. - 425 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 407-418. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-133-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мирончук, Валерий Григорьевич; Национальный университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського