Пошуковий запит: (<.>U=Л840.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС40637 Долинская, Инна Николаевна. Совершенствование процесса экстрагирования сахара путем электрообработки свекловичной стружки [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Долинская Инна Николаевна ; КТИПП. - К., 1993. - 151 л. - Библиогр.:л.123-142Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС81995 Крамар, Володимир Генрієвич. Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Крамар Володимир Генрієвич ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 249 арк.: рис. - арк. 179-189Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС91791 Гусятинський, Микола Володимирович. Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2006. - 216 арк.: рис., табл. - арк. 135-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український НДІ цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС75779 Серегин, Александр Александрович. Научные основы создания транспортных систем экстракторов свеклосахарного производства [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Серегин Александр Александрович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2003. - 353 л. - Библиогр.: л. 266-288Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС107625 Заєць, Наталія Анатоліївна. Автоматизоване управління колонною дифузійною установкою з використанням принципів координації та адаптації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Заєць Наталія Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 187 арк.: табл., рис. - арк. 147-159Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС102462 Паламарчук, Наталія Іванівна. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 179 арк.: рис., табл. - арк. 137-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС106491 Слива, Юлія Володимирівна. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Слива Юлія Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 190 арк. - арк. 136-151Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС106552 Тетеріна, Світлана Миколаївна. Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Тетеріна Світлана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 245 арк. - арк. 150-171Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС107134 Чорна, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чорна Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 228 арк. - арк. 142-166Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС108147 Гусятинська, Наталія Альфредівна. Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Гусятинська Наталія Альфредівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 650 арк.: табл., рис. - арк. 349-383Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС57500 Раковський, Костянтин Юрійович. Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Раковський Костянтин Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 254 л. - л. 239-253Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС60129 Цимбал, Анатолій Сергійович. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 107 л.: рис. - л. 90-103Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС66370 Блаженко, Сергій Іванович. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Блаженко Сергій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 205 арк. - арк. 177-191Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС72577 Пісківець, Валентин Андрійович. Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2001. - 189 арк. - арк. 127-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український НДІ цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС76466 Буняк, Олег Андронікович. Системи контролю кінетики процесів седиментації та дифузії магнітооброблених суспензій цукрового виробництва [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Буняк Олег Андронікович ; Тернопільський держ. технічний ун-т ім. Івана Пулюя. - Т., 2002. - 140 арк. - арк. 119-129Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС76608 Горячев, Георгій Володимирович. Математичні моделі та методи комп'ютерного моделювання процесу екстракції цукру в похилому дифузійному апараті [Текст] : дис... канд. техн. наук: 01.05.02 / Горячев Георгій Володимирович ; Вінницький держ. технічний ун-т. - Вінниця, 2002. - 151 арк. - арк. 133-144Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Вінницький державний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС77309 Салавор, Оксана Мирославівна. Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Салавор Оксана Мирославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 221 арк. - арк. 142-155Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС77395 Серебряков, Роман Анатолійович. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Серебряков Роман Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 129 арк. - арк. 105-116Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС97211 Точкова, Оксана Василівна. Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Точкова Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 151 арк.: рис., табл. - арк. 127-141Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС100697 Верхола, Леонид Арнольдович. Усовершенствование процесса тепловой обработки свекловичной стружки в диффузионных установках свеклосахарного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Верхола Леонид Арнольдович ; Укр. НИИ сахар. пром-сти. - К., 2006. - 207 л. - Библиогр.: л. 130-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |