Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (19)Реферативна база даних (74)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС40637
Долинская, Инна Николаевна.
Совершенствование процесса экстрагирования сахара путем электрообработки свекловичной стружки [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Долинская Инна Николаевна ; КТИПП. - К., 1993. - 151 л. - Библиогр.:л.123-142

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС81995
Крамар, Володимир Генрієвич.
Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Крамар Володимир Генрієвич ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 249 арк.: рис. - арк. 179-189

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС91791
Гусятинський, Микола Володимирович.
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2006. - 216 арк.: рис., табл. - арк. 135-147

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український НДІ цукрової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС75779
Серегин, Александр Александрович.
Научные основы создания транспортных систем экстракторов свеклосахарного производства [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Серегин Александр Александрович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2003. - 353 л. - Библиогр.: л. 266-288

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальный университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС107625
Заєць, Наталія Анатоліївна.
Автоматизоване управління колонною дифузійною установкою з використанням принципів координації та адаптації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Заєць Наталія Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 187 арк.: табл., рис. - арк. 147-159

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС102462
Паламарчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 179 арк.: рис., табл. - арк. 137-149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС106491
Слива, Юлія Володимирівна.
Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Слива Юлія Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 190 арк. - арк. 136-151

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС106552
Тетеріна, Світлана Миколаївна.
Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Тетеріна Світлана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 245 арк. - арк. 150-171

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС107134
Чорна, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чорна Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 228 арк. - арк. 142-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС108147
   Гусятинська, Наталія Альфредівна.
Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Гусятинська Наталія Альфредівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 650 арк.: табл., рис. - арк. 349-383

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС57500
Раковський, Костянтин Юрійович.
Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Раковський Костянтин Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 254 л. - л. 239-253

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС60129
Цимбал, Анатолій Сергійович.
Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 107 л.: рис. - л. 90-103

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС66370
Блаженко, Сергій Іванович.
Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Блаженко Сергій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 205 арк. - арк. 177-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС72577
Пісківець, Валентин Андрійович.
Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2001. - 189 арк. - арк. 127-139

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український НДІ цукрової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС76466
Буняк, Олег Андронікович.
Системи контролю кінетики процесів седиментації та дифузії магнітооброблених суспензій цукрового виробництва [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Буняк Олег Андронікович ; Тернопільський держ. технічний ун-т ім. Івана Пулюя. - Т., 2002. - 140 арк. - арк. 119-129

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС76608
Горячев, Георгій Володимирович.
Математичні моделі та методи комп'ютерного моделювання процесу екстракції цукру в похилому дифузійному апараті [Текст] : дис... канд. техн. наук: 01.05.02 / Горячев Георгій Володимирович ; Вінницький держ. технічний ун-т. - Вінниця, 2002. - 151 арк. - арк. 133-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Вінницький державний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС77309
Салавор, Оксана Мирославівна.
Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Салавор Оксана Мирославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 221 арк. - арк. 142-155

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС77395
Серебряков, Роман Анатолійович.
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Серебряков Роман Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 129 арк. - арк. 105-116

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС97211
Точкова, Оксана Василівна.
Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Точкова Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 151 арк.: рис., табл. - арк. 127-141

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС100697
Верхола, Леонид Арнольдович.
Усовершенствование процесса тепловой обработки свекловичной стружки в диффузионных установках свеклосахарного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Верхола Леонид Арнольдович ; Укр. НИИ сахар. пром-сти. - К., 2006. - 207 л. - Библиогр.: л. 130-147

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського