Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Бодак М. П. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011. — 24 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Дідик І.В. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2003. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Давидович О.Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010. — 24 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Денисенко Т.М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2007. — 23 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Жидецька І.В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Залевська Н.О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Кір'янова Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Козак Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Лебединець В.Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Макарова О.В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 23 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Олексієнко Н.В. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Павлишин М.Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Полякова А.В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Романенко Р.П. Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2008. — 23 с. — укp.
|
16. |
Своєволіна Г.В. Удосконалення технології заварних пряників : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Собко А.Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2009. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Столярчук В.М. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 17 с. — укp.
|
19. |
Теличкун Ю. С. Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2011. — 23 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Черевична Н.І. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
| |