| Столярчук В.М. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.М. Столярчук ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 17 с. — укp.За результатами теоретичних і експериментальних досліджень показано доцільність використання гарбузового насіння у вигляді борошна під час виготовлення виробів з пісочного тіста. Досліджено органолептичні властивості, фізико-хімічні показники якості, склад нутрієнтів гарбузового голонасінного борошна та виробів з пісочного тіста з його використанням. Установлено, що дане борошно покращує харчову цінність таких виробів, розширює їх асортимент, забезпечує раціональне використання традиційних видів сировини (пшеничного борошна, цукру, вершкового масла). Розроблено технологію борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна. Проведено апробацію нової технології за виробничих умов. Визначено економічний і соціальний ефект від її впровадження. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.07 + Л865.07 Шифр НБУВ: РА359943
|