Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20100721001701<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Давидович О.Я. 
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О.Я. Давидович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2010. — 24 с. — укp.

Доведено доцільність застосування різних комбінацій природних добавок, зокрема, антиоксидантів, ароматизаторів і добавок з підвищеною харчовою та біологічною цінністю для виробництва печива цукрового. Досліджено залежність зміни якості печива цукрового під час зберігання від використаних добавок і умов зберігання. Вивчено вплив сучасних пакувальних матеріалів на збереження печива цукрового.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1-3
Шифр НБУВ: РА372053 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського