До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського


Струнгар В. В. Бібліотека в інтерактивному медіасередовищі: стан та перспективи (2021)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004100

Колекція: Електронні ресурси
Тип реcурсу:
 Книга  Монографія
  

Назва(и):
БІБЛІОТЕКА В ІНТЕРАКТИВНОМУ МЕДІАСЕРЕДОВИЩІ: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ
Автор(и):
СТРУНГАР Валерія Валеріївна
Editors:
ПОЛОВИНЧАК Юлія Миколаївна
Дата(и):2021
ISBN:978-966-02-9411-0 (друк.), 978-966-02-9412-7 (електрон.)
DOI:

У монографії комплексно досліджено бібліотечний сегмент соціальних медіа, розкрито специфіку його формування і функціонування в контексті суспільного використання соціальних медіа. Висвітлено напрями діяльності вітчизняних і зарубіжних бібліотек щодо використання соціальних медіа, визначено їх особливості. Запропоновано комплекс дієвих методів та критеріїв, які мають використовувати бібліотечні установи для розвитку бібліотечного представництва в соціальних медіа та вдосконалення комунікаційної діяльності. Окреслено перспективні напрями та завдання розвитку інформаційно-бібліотечних процесів в інтерактивному медіасередовищі в контексті сучасної трансформації бібліотек в інформаційні центри з акумуляції та забезпечення доступу до інформаційних ресурсів.

Монографія орієнтована на широке коло наукових, бібліотечно-інформаційних працівників, фахівців інформаційної сфери, студентську аудиторію, широкий загал – усіх тих, хто цікавиться цією тематикою.

Ключові слова: соціальні комунікації, бібліотека, соціальні медіа, бібліотечне представництво в соціальних медіа, ефективність бібліотечного представництва в соціальних медіа, стратегія бібліотечного представництва в соціальних медіа.

Опис документа:

Струнгар, Валерія Валеріївна. Бібліотека в інтерактивному медіасередовищі: стан та перспективи : монографія / В. В. Струнгар ; відп. ред. Ю. М. Половинчак. – Київ: НБУВ, 2021. – 252 с.978-966-02-9411-0 (друк.). – 978-966-02-9412-7 (електрон.). – URL: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004100


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського