Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Домарецький В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова кн., 2005
|
2. |
Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Побережець І. І. Зв'язок між фізичними параметрами березового соку. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Гунько С. М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18. — К., 2002
|
5. |
Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
|
6. |
Азаров О. В. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмісного концентрату і його використання в харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.14. — О., 2003
|
7. |
Бурдо А. К. Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2000
|
8. |
Ващук Т. О. Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній установці : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
|
9. |
Деркач І. В. Технологія <$Ebeta>-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
|
10. |
Соколова Л. М. Товарознавча характеристика вітамінних фітодобавок із плодів, виготовлених методом кріогенної технології : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 1998
|
11. |
Маяк О. А. Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2008
|
12. |
Гіджеліцький В. М. Удосконалення технології концентрованого яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2005
|
13. |
Маяк В. І. Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2010
|
14. |
Метльов С. Г. Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
15. |
Фролова Н. Е. Мікролабораторна установка дослідження ароматичної складової соків та екстрактів з рослинної сировини. — 2011 // Наука та інновації.
|
16. |
Поліщук Г. Є. Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
17. |
Науменко К. А. Підбір і оцінка адсорбентів для уловлювання ароматичних речовин під час концентрування соків та екстрактів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
18. |
Снєжкін Ю. Ф. Технологія отримання функціональних рослинних порошків. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
19. |
Новак Л. Л. Хіміко-технологічна придатність плодів яблуні у зв'язку з їхнім короткотерміновим зберіганням для виробництва соків : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2013
|
20. |
Лозовська Т. С. Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2013
|
| |