РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (47)Автореферати дисертацій (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Домарецький В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова кн., 2005
2.

Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Побережець І. І. Зв'язок між фізичними параметрами березового соку. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Гунько С. М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18. — К., 2002
5.

Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
6.

Азаров О. В. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмісного концентрату і його використання в харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.14. — О., 2003
7.

Бурдо А. К. Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2000
8.

Ващук Т. О. Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній установці : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
9.

Деркач І. В. Технологія <$Ebeta>-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
10.

Соколова Л. М. Товарознавча характеристика вітамінних фітодобавок із плодів, виготовлених методом кріогенної технології : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 1998
11.

Маяк О. А. Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2008
12.

Гіджеліцький В. М. Удосконалення технології концентрованого яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2005
13.

Маяк В. І. Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2010
14.

Метльов С. Г. Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків. — 2011 // Харч. пром-сть.
15.

Фролова Н. Е. Мікролабораторна установка дослідження ароматичної складової соків та екстрактів з рослинної сировини. — 2011 // Наука та інновації.
16.

Поліщук Г. Є. Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Науменко К. А. Підбір і оцінка адсорбентів для уловлювання ароматичних речовин під час концентрування соків та екстрактів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
18.

Снєжкін Ю. Ф. Технологія отримання функціональних рослинних порошків. — 2011 // Харч. пром-сть.
19.

Новак Л. Л. Хіміко-технологічна придатність плодів яблуні у зв'язку з їхнім короткотерміновим зберіганням для виробництва соків : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2013
20.

Лозовська Т. С. Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2013
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського