Снєжкін Ю. Ф. Технологія отримання функціональних рослинних порошків / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 133-138. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.
Наведено аналіз ринку функціональних продуктів. Зроблено класифікацію рослинних порошків за їх функціональними інгредієнтами. Надано рекомендації щодо використання функціональних порошків. Показано, від яких факторів залежить збереження нутрієнтів під час переробки сировини.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"