РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000487938<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Новак Л. Л. 
Хіміко-технологічна придатність плодів яблуні у зв'язку з їхнім короткотерміновим зберіганням для виробництва соків : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Л. Л. Новак; КМ України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 c. - укp.

Вперше встановлено математичну залежність між структурно-механічними, фізичними властивостями яблук та виходом соку, а також ознаку-індикатор для останнього - фізичну густину плодів. Вперше встановлено вихід соку, його якість та придатність для виробництва сортового соку за хімічним складом, структурно-механічними, фізичними властивостями, анатомічною будовою яблук 14-ти сортів пізнього строку достигання. Обгрунтовано двадцятиденну тривалість короткострокового зберігання яблук пізнього строку достигання для ефективного виготовлення високоякісного сортового соку. Встановлено вплив строку достигання яблук, їх тривалість зберігання на вихід та якість соку за виробничих умов Уманського консервного комбінату. Запропоновано технологію виробництва соку яблучного тонізуючого з додаванням 5 % лимонникового соку й оцінено його якість.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309 + Л961.91/99-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА402886 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського