РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257319<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бурдо А. К. 
Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13 / А. К. Бурдо; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 2000. - 15 c. - укp.

Розглянуто питання розробки технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату для впровадження його у виробництво та широкого використання в харчуванні. Запропоновано технологію отримання кріоконцентрованого бурякового соку, яка включає технологічні операції виробництва стабілізованого бурякового соку, триступеневе блочне виморожування соку до 30-40 % сухих речовин та його консервування за низьких температур. Обгрунтовано режими теплової обробки бурякового соку, його стабілізації поліфенолами рослинної сировини та органічними кислотами. Досліджено технологію виробництва поліфенольних екстрактів. Отримано режими блочного виморожування соку з буряка.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА310843 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського