РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л851$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гомеля М. Д. Нові модифіковані крохмалі для виробництва паперу і картону. — 2005 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
2.

Мельник О. Ю. Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі та кукурудзи. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Майданець О. М. Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Грабовська О. В. Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Шеремет А. О. Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці. — 2005 // Харч. пром-сть.
6.

Грабовська О. В. Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Феденко В. С. Колориметрична оцінка глютену із зерна кукурудзи. — 2011 // Вісн. Харк. нац. аграр. ун-ту. Сер. Біологія.
8.

Сумська О. П. Застосування сорбінової кислоти для стабілізації в'язких водних розчинів крохмалю. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
9.

Погожих М. І. Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
10.

Форостяна Н.  Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді. — 2012 // Товари і ринки.
11.

Тимчук С. М. Генетичний аналіз основних ознак якості гранулярного крохмалю у кукурудзи на основі мутації SU2. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
12.

Пастух Г. С. Оптимізація технологічних параметрів вилучення пектину з картоплі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
13.

Манк В. В. Особливості поведінки електропровідності водних розчинів крохмалів // Доп. НАН України. - 2010. - № 9.
14.

Андрєєва С. С. Дослідження мікроструктури крохмалів фізичної модифікації для обгрунтування використання в технології соусів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
15.

Кузнєцова І. В. Сучасний стан виробництва крохмалепродуктів у світі // Вісн. аграр. науки. - 2010. - № 1.
16.

Пічкур В. Я. Термогравіметричне дослідження екструдованих та нативних видів крохмалю // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 1/6.
17.

Mriachenko N. Study of technological factors impact on the viscosity of "wheat starch - Tween 20 (E432)" system // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
18.

da S. Lazzarotto S. R. Induced effects by oxidation with potassium permanganate on the thermal, morphological, colorimetric and pasting properties of corn starch // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
19.

Kuk R. S. Thermal, structural and pasting properties of Brazilian ginger (Zingiber officinale Roscoe) starch // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 4.
20.

Hrabovska O. The use of enzyme preparations for pectin extraction from potato pulp // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського