РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л851$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
30
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Гомеля М. Д.
Нові модифіковані крохмалі для виробництва паперу і картону
. — 2005 //
Наук. вісті НТУУ "КПІ"
.
2.
Мельник О. Ю.
Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі та кукурудзи
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
3.
Майданець О. М.
Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Грабовська О. В.
Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Шеремет А. О.
Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
6.
Грабовська О. В.
Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Феденко В. С.
Колориметрична оцінка глютену із зерна кукурудзи
. — 2011 //
Вісн. Харк. нац. аграр. ун-ту. Сер. Біологія
.
8.
Сумська О. П.
Застосування сорбінової кислоти для стабілізації в'язких водних розчинів крохмалю
. — 2012 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
9.
Погожих М. І.
Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР
. — 2012 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
10.
Форостяна Н.
Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді
. — 2012 //
Товари і ринки
.
11.
Тимчук С. М.
Генетичний аналіз основних ознак якості гранулярного крохмалю у кукурудзи на основі мутації SU
2
. — 2012 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
12.
Пастух Г. С.
Оптимізація технологічних параметрів вилучення пектину з картоплі
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2013. - № 51.
13.
Манк В. В.
Особливості поведінки електропровідності водних розчинів крохмалів
//
Доп. НАН України
. - 2010. - № 9.
14.
Андрєєва С. С.
Дослідження мікроструктури крохмалів фізичної модифікації для обгрунтування використання в технології соусів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 5/11.
15.
Кузнєцова І. В.
Сучасний стан виробництва крохмалепродуктів у світі
//
Вісн. аграр. науки
. - 2010. - № 1.
16.
Пічкур В. Я.
Термогравіметричне дослідження екструдованих та нативних видів крохмалю
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 1/6.
17.
Mriachenko N.
Study of technological factors impact on the viscosity of "wheat starch - Tween 20 (E432)" system
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 1.
18.
da S. Lazzarotto S. R.
Induced effects by oxidation with potassium permanganate on the thermal, morphological, colorimetric and pasting properties of corn starch
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 2.
19.
Kuk R. S.
Thermal, structural and pasting properties of Brazilian ginger (Zingiber officinale Roscoe) starch
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 4.
20.
Hrabovska O.
The use of enzyme preparations for pectin extraction from potato pulp
//
Ukr. Food J.
. - 2018. - 7, № 2.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського