РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000450250<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пастух Г. С. 
Оптимізація технологічних параметрів вилучення пектину з картоплі / Г. С. Пастух, О. В. Грабовська, В. О. Мірошник // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51. - С. 109-114. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Наведено результати дослідження способів вилучення пектину з картопляної мезги, відходу виробництва крохмалю з картоплі. Вивчено технологічні умови гідролізу картопляної сировини. Шляхом планування експерименту проведено узагальнені дослідження, проаналізовано та враховано їх результати, статистичне оброблення експериментальних даних, визначено оптимальні технологічні умови одержання пектину з картоплі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л851.09

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського