Пастух Г. С. Оптимізація технологічних параметрів вилучення пектину з картоплі / Г. С. Пастух, О. В. Грабовська, В. О. Мірошник // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51. - С. 109-114. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено результати дослідження способів вилучення пектину з картопляної мезги, відходу виробництва крохмалю з картоплі. Вивчено технологічні умови гідролізу картопляної сировини. Шляхом планування експерименту проведено узагальнені дослідження, проаналізовано та враховано їх результати, статистичне оброблення експериментальних даних, визначено оптимальні технологічні умови одержання пектину з картоплі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л851.09
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|