РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (18)Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Домарецький В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Шольц-Куліков Є. П. Вступ до харчової технології та інженерії (виноробство) : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2000
2.

Домарецький В. А. Технологія солоду та пива : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти. — К.: Урожай, 1999
3.

Домарецький В. А. Технологія харчових продуктів : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2003
4.

Маринченко В. О. Технологія спирту : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2003
5.

Домарецький В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова кн., 2005
6.

Мельниченко І. М. Технологічні властивості концентрату пивного сусла для виробництва пива на мініпивзаводах. — 2004 // Харч. пром-сть.
7.

Мельниченко І. М. Зброджування пивного сусла із концентрату в умовах пивзаводів малої потужності. — 2004 // Харч. пром-сть.
8.

Домарецький В. А. Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія. — К.: Фенікс, 2011
9.

Українець А. І. Загальні технології харчових виробництв : підручник. — К., 2010
10.

Товажнянський Л. Л. Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. — Х., 2010
11.

Куц А. М. Інноваційна анаеробно-аеробна технологія очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Іванов С. В. Винний туризм : підруч. для студ. ВНЗ. — Кам'янець-Подільський: Сисин О. В.: Абетка, 2012
13.

Іванов С. В. Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за освіт.-проф. прогр. підготов. спеціалістів та магістрів зі спец. "Технології продуктів бродіння і виноробства". — К.: НУХТ, 2012
14.
Технологія продукції в закладах ресторанного господарства : підруч. для студентів ВНЗ. — Київ: НУХТ, 2013
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського