Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ВА708325
Зимон, Анатолий Давыдович.
Адгезия пищевых масс [Текст] : [монография] / А. Д. Зимон, А. М. Евтушенко. - М. : ДеЛи принт, 2008. - 397 с. - Библиогр.: с. 373-393. - ISBN 978-5-94343-163-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Евтушенко, Анатолий Михайлович

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ІВ207191
Stone, Herbert.
Sensory evaluation practices [Text] / H. Stone, J. L. Sidel. - 3.ed. - Amsterdam[etc.] : Elsevier, 2004. - XVI, 377 p.: fig., tab. - (Food science and technology, international series). - Бібліогр.: p. 375-377. - ISBN 0-12-672690-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Sidel, Joel L.

Видання зберігається у :

3.
ВА742960

Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій [Текст] : монографія / [В. А. Домарецький та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Домарецького В. А. ; Нац. ун- харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 696 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 689-691. - 1000 прим. - ISBN 978-966-651-889-0. - ISBN 978-966-651-899-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Леус, Руслан Миколайович; Мельник, Ірина Василівна; Домарецький, Віталій Афанасійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ІВ217843

The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Text] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F. - Kharkiv ; Wrocław : KSUFT, 2012. - 285 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 274-284. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-261-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevoy, Fedir; Kamsulina, Nataliya; Khomichak, Lubomir; Yancheva, M.; Krapyvnytska, I.; Pertsevoy, Fedir (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ІВ218141
Focke, Felix.
Molekularbiologische Methoden für die Lebensmittelanalytik am Beispiel der Gewürze [Text] : Diss. / Felix Focke ; des Fachbereichs Chemie der Univ. Hamburg, Inst. für Lebensmittelchemie. - Hamburg ; München : Verl. Dr. Hut, 2011. - 133 S. : Abb., Tab. - Бібліогр.: с. 119-129. - ISBN 978-3-8439-0235-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Die Universität Hamburg. Fachbereich Chemie; Institut für Lebensmittelchemie

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського