Пошуковий запит: (<.>U=Л823.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | ДС54952 Альджу Мариана Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 184 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС60891 Моргун, Валентина Алексеевна. Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л. - л. 287-323Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА304424 Моргун, Валентина Олексіївна. Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА294247 Альджу Мариана Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ1443 ДСТУ 4254:2003 Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначання домішок тваринного походження (ISO 11050:1993, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ1444 ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігмента (ISO 11052:1994, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV. 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ5400/2 Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 21415-2:2009. Визначання сирої клейковини механічним способом (ISO 21415-2:2006, IDT). - На заміну ДСТУ 4253:2003 та зі скасуванням ГОСТ 28796-90 (ИСО 5531-78) ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 9 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ5400/1 Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 1 : Визначання сирої клейковини ручним способом (ISO 21415-1:2006, IDT). - На заміну ДСТУ ISO 5531:2004 ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 8 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | MFI2149/1-2 Tamagni, Paolo. Einfluss der Kochextrusion auf physico-chemische und physiologische Eigenschaften von Produkten aus Weizenvellkornmehl [Text] : Abh. / P. Tamagni ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1994. - 167 S.:Abb. - (Diss ETH ; 10967) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
10. | СТ6490 ДСТУ ISO 3093:2009 Пшениця, жито та борошно з них, пшениця тверда й манні крупи з твердої пшениці. Визначення числа падіння методом Хагберга-Пертена (Hagberg-Perten) (ISO 3093:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ6488 ДСТУ ISO 15793:2009 Крупи манні з твердої пшениці. Метод визначення неподрібненої фракції (ISO 15793:2000, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ7890 ДСТУ 7699:2015 Крупи пшеничні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА429892 Возіян, Валерія Валеріївна. Розробка технології виробництва круп'яних продуктів із зерна пшениці спельти [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Возіян Валерія Валеріївна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2017. - 24 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.17-20Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Уманський національний університет садівництва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА438151 Ізмайлова, Олена Олександрівна. Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ізмайлова Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|