Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
ДС54952
Альджу Мариана
Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 184 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС60891
Моргун, Валентина Алексеевна.
Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л. - л. 287-323

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА304424
   Моргун, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА294247
Альджу Мариана
Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ1443
ДСТУ 4254:2003

Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначання домішок тваринного походження (ISO 11050:1993, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ1444
ДСТУ 4255:2003

Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігмента (ISO 11052:1994, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV. 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ5400/2
Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 21415-2:2009. Визначання сирої клейковини механічним способом (ISO 21415-2:2006, IDT). - На заміну ДСТУ 4253:2003 та зі скасуванням ГОСТ 28796-90 (ИСО 5531-78) ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 9 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ5400/1
Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : Визначання сирої клейковини ручним способом (ISO 21415-1:2006, IDT). - На заміну ДСТУ ISO 5531:2004 ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 8 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
MFI2149/1-2
Tamagni, Paolo.
Einfluss der Kochextrusion auf physico-chemische und physiologische Eigenschaften von Produkten aus Weizenvellkornmehl [Text] : Abh. / P. Tamagni ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1994. - 167 S.:Abb. - (Diss ETH ; 10967)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

10.
СТ6490
ДСТУ ISO 3093:2009

Пшениця, жито та борошно з них, пшениця тверда й манні крупи з твердої пшениці. Визначення числа падіння методом Хагберга-Пертена (Hagberg-Perten) (ISO 3093:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ6488
ДСТУ ISO 15793:2009

Крупи манні з твердої пшениці. Метод визначення неподрібненої фракції (ISO 15793:2000, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ7890
ДСТУ 7699:2015

Крупи пшеничні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА429892
Возіян, Валерія Валеріївна.
Розробка технології виробництва круп'яних продуктів із зерна пшениці спельти [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Возіян Валерія Валеріївна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2017. - 24 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.17-20

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський національний університет садівництва

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА438151
Ізмайлова, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ізмайлова Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського