РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (56)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Погарська В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Погарська В. В. Формування якості каротиноїдних фітодобавок профілактичної дії з моркви та їх використання в продуктах харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 1998
2.

Павлюк Р. Ю. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
3.

Павлюк Р. Ю. Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
4.

Погарська В. В. Наукове обгрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
5.

Павлюк Р. Ю. Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 6/10.
6.

Павлюк Р. Ю. Розробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
7.

Павлюк Р. Ю. Розробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азоту // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
8.

Павлюк Р. Ю. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
9.

Павлюк Р. Ю. Вплив механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів і білків рослинних біосистем при розробці нанотехнологій // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11.
10.

Павлюк Р. Ю. Вплив кріомеханодеструкції на активацію гетерополісахарид-білкових нанокомплексів при розробці нанотехнологій рослинних добавок // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
11.

Павлюк Р. Ю. Глибока переробка каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням нового покоління обладнання // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
12.

Павлюк Р. Ю. Технологія оздоровчих плавлених сирних виробів без солей-плавильників з використанням заморожування і неферментативного каталізу // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
13.

Погарська В. В. Вивчення процесів кріомеханодеструкції та механохімії при розробці нанотехнологій заморожених каротиноїдних рослинних добавок // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11.
14.
Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини : [монографія]. — Харків: Факт, 2017 - (Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока).
15.

Павлюк Р. Ю. Вплив механолізу на активацію важкорозчинних нанокомплексів гетерополісахаридів при розробці нанотехнологій рослинних добавок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського