РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95-101$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Kudryavtsev V. Y. Application of optical and positron spectroscopy to structure transformation study in milk fat and its simple purified fractions // Functional Materials. - 2000. - 7, № 3.
2.

Yukalo V. Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
3.

Iukalo A. V. Identification of protein fractions of milk cows casein complex // The Ukr. Biochem. J.. - 2015. - 87, № 4.
4.

Rybak O. Milk fat in structure formation of dairy products: a review // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
5.

Goncharuk E. Nature of water bonding in hydrated milk-protein systems // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
6.

Goncharuk E. Nature of water bonding in hydrated milk-protein systems // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
7.

Yukalo V. Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 3.
8.

Pertsevyi F.  Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein : monograph. — Kh.; Wroclaw; San Sebastian, 2009. — 204 p.
9.

Опанасенко І. П. Активність та ізоформи супероксиддисмутази молока корів // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2013. - Вип. 14, № 3/4.
10.

Пабат В. О. Варіабельність та кореляційні співвідношення між основними складовими молока протягом року // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 7.
11.

Голубець О. В. Визначення співвідношення триацилгліцеролів молочного жиру методом газової хроматографії // Біологія тварин. - 2007. - 9, № 1/2.
12.

Гончарова Д. М. Використання електрофізичних властивостей молока для визначення вмісту жиру та білка при первинній обробці молока на тваринницьких фермах і комплексах : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.20.02. — Мелітополь, 1999
13.

Сидір Н. П. Вміст і склад білків молока вівцематок української гірськокарпатської породи і породи прекос за умов згодовування їм підвищених рівнів макро- і мікроелементів та фільтроперліту // Біологія тварин. - 2012. - 14, № 1.
14.

Святненко Р. С. Вплив імпульсних електричних полів на амінокислотний склад незбираного молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
15.

Голова Н. В. Вплив додавання до раціону корів селену на активність антиоксидантних ферментів у молоці. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
16.

Кимачинський С. І. До питання визначення електростатичного заряду жирових кульок молока // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 9.
17.

Болгова Н. В. Дослідження сезонних змін в складі жирних кислот молока. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
18.

Сторож Л. А. Електронна мікроскопія нативних казеїнових міцел // Біологія тварин. - 2011. - 13, № 1/2.
19.

Новак І. В. Жирнокислотний склад молока корів української чорно-рябої молочної породи. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
20.

Юкало В. Г. Кількісне визначення фосфопротеїдів коров'ячого молока. — 2010 // Харч. пром-сть.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського