РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95-101$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Александров С. Н. Повышение качества молока и продуктивности коров в Донецком регионе : Метод. рекомендации. — Донецк: Агентство "Мультипресс", 2002
2.

Гончарова Д. М. Використання електрофізичних властивостей молока для визначення вмісту жиру та білка при первинній обробці молока на тваринницьких фермах і комплексах : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.20.02. — Мелітополь, 1999
3.

Шолудько Я. В. Обгрунтування параметрів аналізатора жирності молока відцентрового типу : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.05.11. — К., 2003
4.

Pertsevyi F.  Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein : monograph. — Kh.; Wroclaw; San Sebastian, 2009. — 204 p.
5.

Голова Н. В. Вплив додавання до раціону корів селену на активність антиоксидантних ферментів у молоці. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
6.

Болгова Н. В. Дослідження сезонних змін в складі жирних кислот молока. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Новак І. В. Жирнокислотний склад молока корів української чорно-рябої молочної породи. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
8.

Юкало В. Г. Кількісне визначення фосфопротеїдів коров'ячого молока. — 2010 // Харч. пром-сть.
9.

Русько Н. П. Оцінка вмісту протеїну в молоці. — 2011 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
10.

Бурда Л. Р. Хімічний склад молока овець української гірськокарпатської породи за умов стійлового та пасовищного утримання. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
11.

Малик О. В. Система виявлення зайвої води у молоці. — 2012 // Електротехн. та комп'ют. системи.
12.

Рашевська Т. О. Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
13.

Плотнікова Р. В. Теоретичні та практичні передумови регулювання складу сольової системи молочної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
14.

Голубець О. В. Визначення співвідношення триацилгліцеролів молочного жиру методом газової хроматографії // Біологія тварин. - 2007. - 9, № 1/2.
15.

Сторож Л. А. Електронна мікроскопія нативних казеїнових міцел // Біологія тварин. - 2011. - 13, № 1/2.
16.

Сидір Н. П. Вміст і склад білків молока вівцематок української гірськокарпатської породи і породи прекос за умов згодовування їм підвищених рівнів макро- і мікроелементів та фільтроперліту // Біологія тварин. - 2012. - 14, № 1.
17.

Юкало А. В. Протеїни казеїнового комплексу молока корів (Bos taurus) як попередники біологічно активних пептидів // Біотехнологія. - 2012. - 5, № 4.
18.

Kudryavtsev V. Y. Application of optical and positron spectroscopy to structure transformation study in milk fat and its simple purified fractions // Functional Materials. - 2000. - 7, № 3.
19.

Пабат В. О. Варіабельність та кореляційні співвідношення між основними складовими молока протягом року // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 7.
20.

Кимачинський С. І. До питання визначення електростатичного заряду жирових кульок молока // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 9.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського