РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (370)
Журнали та продовжувані видання (290)
Автореферати дисертацій (48)
Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
413
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Кузнецова О. Н.
Автоматизированная система контроля параметров сахарных растворов кондитерского производства
. — 1999 //
Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація
.
2.
Кузнецова О. Н.
Математические модели и средства определения температуры карамельной массы в технологических процессах кондитерского производства
. — 1999 //
Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація
.
3.
Ларина Е. Ю.
Математическое описание механизма взвешивания в дозаторах
. — 1999 //
Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація
.
4.
Тарасюк В. П.
Математическое описание процесса определения состояния дозаторов в экспертной системе дозирования компонентов пралиновых масс
. — 1999 //
Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація
.
5.
Тарасюк В. П.
Основы построения экспертной системы управления процессом дозирования компонентов пралиновых масс
. — 1999 //
Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація
.
6.
Перцевой Ф. В.
Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов
: Моногр. — Д.: Пороги, 2003
7.
Вісник Львівської комерційної академії
. — Л., 2007. — 178 с. - (Сер. товарозн.; Вип. 8).
8.
Лисюк Г. М.
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів
: навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2009
9.
Кучменко Б. А.
Формирование индустриального общества в Украине (на примере Киевской кондитерской фабрики им. К. Маркса)
: монография. — К., 2009
10.
Полумбрик М. О.
Дослідження гідратоутворення у водних розчинах фруктози. Використання фруктози в технологіях кондитерських виробів
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
11.
Дробот В. І.
Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
12.
Дорохович А. М.
Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакію
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
13.
Шидакова-Каменюка О. Г.
Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Дорохович А. М.
Визначення оптимальних умов виробництва шоколадних напівфабрикатів у вихровому млині
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
15.
Дорохович А. М.
Вивчення впливу мармеладу на фруктозі з різними драглеутворювачами на накопичення глюкози
in vitro
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
16.
Литвиненко А. М.
Зняття статичного заряду з етикеток цукерок на стадії загортання
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
17.
Сухенко Ю. Г.
Конструктивне забезпечення довговічності розмелювальних елементів конш-рафінерів
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
18.
Штефан Є. В.
Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками
. — 2005 //
Наук. вісті НТУУ "КПІ"
.
19.
Манк В. В.
Сорбційні властивості полісахаридів
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
20.
Сафонова О. М.
Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського