РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (370)Журнали та продовжувані видання (290)Автореферати дисертацій (48)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 413
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кузнецова О. Н. Автоматизированная система контроля параметров сахарных растворов кондитерского производства. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
2.

Кузнецова О. Н. Математические модели и средства определения температуры карамельной массы в технологических процессах кондитерского производства. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
3.

Ларина Е. Ю. Математическое описание механизма взвешивания в дозаторах. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
4.

Тарасюк В. П. Математическое описание процесса определения состояния дозаторов в экспертной системе дозирования компонентов пралиновых масс. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
5.

Тарасюк В. П. Основы построения экспертной системы управления процессом дозирования компонентов пралиновых масс. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
6.

Перцевой Ф. В. Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов : Моногр. — Д.: Пороги, 2003
7.
Вісник Львівської комерційної академії. — Л., 2007. — 178 с. - (Сер. товарозн.; Вип. 8).
8.

Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2009
9.

Кучменко Б. А. Формирование индустриального общества в Украине (на примере Киевской кондитерской фабрики им. К. Маркса) : монография. — К., 2009
10.

Полумбрик М. О. Дослідження гідратоутворення у водних розчинах фруктози. Використання фруктози в технологіях кондитерських виробів. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Дорохович А. М. Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакію. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Дорохович А. М. Визначення оптимальних умов виробництва шоколадних напівфабрикатів у вихровому млині. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Дорохович А. М. Вивчення впливу мармеладу на фруктозі з різними драглеутворювачами на накопичення глюкози in vitro. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Литвиненко А. М. Зняття статичного заряду з етикеток цукерок на стадії загортання. — 2007 // Харч. пром-сть.
17.

Сухенко Ю. Г. Конструктивне забезпечення довговічності розмелювальних елементів конш-рафінерів. — 2005 // Харч. пром-сть.
18.

Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками. — 2005 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
19.

Манк В. В. Сорбційні властивості полісахаридів. — 2005 // Харч. пром-сть.
20.

Сафонова О. М. Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського