РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000011333<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кузнецова О. Н. 
Математические модели и средства определения температуры карамельной массы в технологических процессах кондитерского производства / О. Н. Кузнецова // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація. - 1999. - № 3. - С. 364-369. - Библиогр.: 2 назв. - рус.

The mathematical model of spatial distribution of a non-stationary temperature field of caramel of weight for definition middlevolumy of temperature of candy is developed during its cooling. The dependence between middlevolumy in temperature of caramel of weight and indications of the gauge of temperature in the chosen point of measurement is established. The information-measuring system and hardware for definition of temperature of caramel of weight is developed during its cooling.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л862с11

Шифр НБУВ: Ж69949/обч.тех. Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського