Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (370)Журнали та продовжувані видання (290)Реферативна база даних (413)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Тарасюк В.П. Автоматизована система управління технологічним процесом приготування пралінових мас на основі експертних оцінок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07. — Донецьк, 2005. — 22 с. — укp.

Рубрики:
2.

Чуйко А.М. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
3.

Полякова А.В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
4.

Дідик І.В. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2003. — 20 с. — укp.

Рубрики:
5.

Бодак М. П. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011. — 24 с. — укp.

Рубрики:
6.

Полумбрик М.О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
7.

Бескровний О. І. Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010. — 20 с. — укp.

Рубрики:
8.

Скляренко С.О. Надійність конструкцій буксирувальних канатних доріг : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.01. — Полтава, 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
9.

Дорохович В. В. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 38 : a-іл. — укp.

Рубрики:
10.

Дорохович В. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 38 с. — укp.

Рубрики:
11.

Іоргачова К.Г. Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — О., 2004. — 37 с. — укp.

Рубрики:
12.

Якимів О.В. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01. — К., 2001. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
13.

Павлишин М.Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
14.

Олексієнко Н.В. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
15.

Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
16.

Кияниця С.Г. Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
17.

Полякова О.І. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005. — 20 с. — укp.

Рубрики:
18.

Черевична Н.І. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010. — 17 с. — укp.

Рубрики:
19.

Жидецька І.В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 19 с. — укp.

Рубрики:
20.

Артамонова М.В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського