Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Тарасюк В.П. Автоматизована система управління технологічним процесом приготування пралінових мас на основі експертних оцінок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07. — Донецьк, 2005. — 22 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Чуйко А.М. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Полякова А.В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Дідик І.В. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2003. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Бодак М. П. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011. — 24 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Полумбрик М.О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Бескровний О. І. Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Скляренко С.О. Надійність конструкцій буксирувальних канатних доріг : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.01. — Полтава, 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Дорохович В. В. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 38 : a-іл. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Дорохович В. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 38 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Іоргачова К.Г. Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — О., 2004. — 37 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Якимів О.В. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01. — К., 2001. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Павлишин М.Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Олексієнко Н.В. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Кияниця С.Г. Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Полякова О.І. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Черевична Н.І. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Жидецька І.В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Артамонова М.В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
| |