Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 413
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
|
2. |
Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
|
3. |
Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
|
4. |
Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
|
5. |
Свидло К. В. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
|
6. |
Свидло К. В. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
|
7. |
Дорохович А. М. Комплексний показник оцінки якості крекера // Вісн. аграр. науки. - 1998. - № 9.
|
8. |
Василевич О. В. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 1998
|
9. |
Чорна Н. В. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1998
|
10. |
Кузнецова О. Н. Автоматизированная система контроля параметров сахарных растворов кондитерского производства. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
|
11. |
Кузнецова О. Н. Математические модели и средства определения температуры карамельной массы в технологических процессах кондитерского производства. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
|
12. |
Ларина Е. Ю. Математическое описание механизма взвешивания в дозаторах. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
|
13. |
Тарасюк В. П. Основы построения экспертной системы управления процессом дозирования компонентов пралиновых масс. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
|
14. |
Тарасюк В. П. Математическое описание процесса определения состояния дозаторов в экспертной системе дозирования компонентов пралиновых масс. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
|
15. |
Артамонова М. В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2000
|
16. |
Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000
|
17. |
Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
|
18. |
Олексієнко Н. В. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2000
|
19. |
Дорохович В. В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2000
|
20. |
Ратушенко А. Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2001
|
| |