РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (370)Журнали та продовжувані видання (290)Автореферати дисертацій (48)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 413
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
2.

Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
3.

Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
4.

Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей : Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
5.

Свидло К. В. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
6.

Свидло К. В. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
7.

Дорохович А. М. Комплексний показник оцінки якості крекера // Вісн. аграр. науки. - 1998. - № 9.
8.

Василевич О. В. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 1998
9.

Чорна Н. В. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1998
10.

Кузнецова О. Н. Автоматизированная система контроля параметров сахарных растворов кондитерского производства. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
11.

Кузнецова О. Н. Математические модели и средства определения температуры карамельной массы в технологических процессах кондитерского производства. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
12.

Ларина Е. Ю. Математическое описание механизма взвешивания в дозаторах. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
13.

Тарасюк В. П. Основы построения экспертной системы управления процессом дозирования компонентов пралиновых масс. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
14.

Тарасюк В. П. Математическое описание процесса определения состояния дозаторов в экспертной системе дозирования компонентов пралиновых масс. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
15.

Артамонова М. В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2000
16.

Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000
17.

Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
18.

Олексієнко Н. В. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2000
19.

Дорохович В. В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2000
20.

Ратушенко А. Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2001
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського