РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л838$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Назаренко Е. А. Разработка технологии производства заварного ржано-пшеничного хлеба при дискретном режиме работы хлебопекарного предприятия. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Арсеньєва Л. Ю. Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Сафонова О. М. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2007
4.

Солоницька І. В. Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2000
5.

Михонік Л. А. Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2008
6.

Рак В. П. Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами. — 2010 // Харч. пром-сть.
7.

Рак В. П. Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Мардар М. Р. Медико-біологічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
9.

Семенова А. Б. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
10.

Писарець О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2015
11.

Дробот В. І. Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
12.

Гуменюк О. Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен // Техн. науки та технології. - 2016. - № 1.
13.

Tsykhanovska I. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11.
14.

Tsykhanovska I. Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd" // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
15.

Бондаренко Ю. В. Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
16.

Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
17.

Дробот В. І. Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
18.

Савченко О. Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого // Техн. науки та технології. - 2018. - № 4.
19.

Господаренко Г. М. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
20.

Медвідь І. М. Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського