РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л838$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
38
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Назаренко Е. А.
Разработка технологии производства заварного ржано-пшеничного хлеба при дискретном режиме работы хлебопекарного предприятия
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Арсеньєва Л. Ю.
Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Сафонова О. М.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини
: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2007
4.
Солоницька І. В.
Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2000
5.
Михонік Л. А.
Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу
: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2008
6.
Рак В. П.
Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
7.
Рак В. П.
Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Мардар М. Р.
Медико-біологічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 4/10.
9.
Семенова А. Б.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
10.
Писарець О. П.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2015
11.
Дробот В. І.
Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 1.
12.
Гуменюк О.
Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен
//
Техн. науки та технології
. - 2016. - № 1.
13.
Tsykhanovska I.
Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 5/11.
14.
Tsykhanovska I.
Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd"
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 6/11.
15.
Бондаренко Ю. В.
Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хліба
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 3.
16.
Bilyk O.
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 3/11.
17.
Дробот В. І.
Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 6.
18.
Савченко О.
Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого
//
Техн. науки та технології
. - 2018. - № 4.
19.
Господаренко Г. М.
Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2018. - Вип. 194.
20.
Медвідь І. М.
Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового хліба
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 2.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського