Tsykhanovska I. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, K. Svidlo, T. Gontar // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11. - С. 61-70. - Бібліогр.: 36 назв. - англ.Досліджено вплив поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд" на показники якості пшенично-житнього хліба "Харківський родничок" у процесі зберігання. Встановлено, що введення харчової добавки "Магнетофуд" в кількості 0,15 мас. % у вигляді ультратонкого порошку або у вигляді масляної суспензії (при цьому ОМС вводиться 0,35 мас. %) зменшує втрати вологи на 6,25 %, крошковатість м'якушки в 2,0 рази, КМАФАнМ в 4 рази, число спор бактерій Вас. subtilis в 1,5 разу; збільшує набухаємість м'якушки в 1,5 разу, еластичність на 6,5 %, пористість на 2,75 %. Індекс рубрикатора НБУВ: Л838
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|