РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000677828<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Tsykhanovska I. 
Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, K. Svidlo, T. Gontar // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11. - С. 61-70. - Бібліогр.: 36 назв. - англ.

Досліджено вплив поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд" на показники якості пшенично-житнього хліба "Харківський родничок" у процесі зберігання. Встановлено, що введення харчової добавки "Магнетофуд" в кількості 0,15 мас. % у вигляді ультратонкого порошку або у вигляді масляної суспензії (при цьому ОМС вводиться 0,35 мас. %) зменшує втрати вологи на 6,25 %, крошковатість м'якушки в 2,0 рази, КМАФАнМ в 4 рази, число спор бактерій Вас. subtilis в 1,5 разу; збільшує набухаємість м'якушки в 1,5 разу, еластичність на 6,5 %, пористість на 2,75 %.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л838

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського