РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000682384<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Tsykhanovska I. 
Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd" / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, K. Svidlo, T. Gontar // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11. - С. 48-58. - Бібліогр.: 41 назв. - англ.

Розроблено технологію житньо-пшеничного хліба "Харківський родничок" із додаванням поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд". Досліджено якісні показники житньо-пшеничного тіста та готового виробу, збагачених харчовою добавкою "Магнетофуд". Встановлено, що введення добавки в кількості 0,15 % до маси борошна зменшує час бродіння тіста на 10,0 - 16,7 %; збільшує вихід тіста на 2,1 - 3,7 % і вихід хліба на 3,3 - 3,6 %.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л838-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського