РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=П817.116$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Коваль І. В. Моніторинг післязабійної діагностики тварин, хворих на паразитарні захворювання, які надійшли на Полтавський м'ясокомбінат у період із 2004 по 2006 рр.. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
2.

Безсмертний В. М. Ветеринарно-санітарна оцінка і удосконалення технології підвищення якості м'яса птиці при аскаридіозі з використанням побічної сировини і відходів м'ясокомбінатів : Автореф. дис... д-ра вет. наук : 16.00.06. — О., 1999
3.

Сергєєв О. О. Підвищення вірогідності телевізійних засобів контролю м'ясопродуктів на трихінельоз : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.11.13. — К., 2003
4.

Олійник Л. В. Система моніторингу, контролю і профілактики токсикоінфекцій сальмонельозної та ешерихіозної етіології : Автореф. дис... д-ра вет. наук : 16.00.09. — Л., 2004
5.

Касяненко О. І. Вплив мікрохвиль на стійкість мікроорганізмів Campylobacter spp.. — 2009 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
6.

Якубчак О. М. Амінокислотний склад та біологічна цінність м'яса за ларвального ехінококозу. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
7.

Щербакова Н. С. Визначення безпечності м'яса птиці, хворої на еймеріоз // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 2.
8.

Коваль І. В. Вплив фасціольозної і дикроцеліозної інвазій на активність трансаміназ, мікробну контамінацію та біологічну цінність продуктів забою великої рогатої худоби // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2013. - Вип. 14, № 1/2.
9.

Олійник Л. В. Амінокислотний спектр і біологічна цінність м'яса свиней при ларвальному ехінококозі // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 6.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського