Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000320847<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Касяненко О. І. Вплив мікрохвиль на стійкість мікроорганізмів Campylobacter spp. / О. І. Касяненко, Т. І. Фотіна // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2009. - Вип. 10, № 3. - С. 306-311. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Представлено результати досліджень впливу мікрохвильової обробки на рівень контамінації м'яса птиці мікроорганізмами Campylobacter spp., а також стійкість кампілобактерій у разі дії мікрохвиль різної потужності. Вивчено залежність температурних показників в товщі м'язових волокон від часу обробки мікрохвилями в мікрохвильовій печі контамінованих мікроорганізмами Campylobacter spp. стегенець курчат-бройлерів при потужності 480 і 760 Вт. Вивчено морфологічні ознаки збудника C. jejuni та характерних колоній кампілобактерій, що виросли у процесі культивування за мікроеарофільних умов. Проведено порівняльну оцінку рівня контамінації мікроорганізмами роду Campylobacter стегенець до та після обробки мікрохвилями, вивчено залежність рівня контамінації за показником КУО/г від потужності мікрохвильової обробки та часу витримки. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.116 + Е422.124*80-633.4 + Л991.9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|