Щербакова Н. С. Визначення безпечності м'яса птиці, хворої на еймеріоз / Н. С. Щербакова // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 2. - С. 107-108. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Надано оцінку безпеки м'яса курей, хворих на еймеріоз. Наведено дані щодо визначення токсичності м'яса птиці експрес-методом за допомогою інфузорій Colpoda steinii. Обгрунтовано ветеринарно-синітарну оцінку м'яса хворої на еймеріоз птиці, яка полягає в тому, що м'ясо, одержане від хворої птиці з ознаками виснаження, є токсичним, і його треба направляти на технічну утилізацію. Якщо м'ясо одержано від хворої птиці, але тушка не має ознак виснаження, можна випускати у реалізацію після інактивації за допомогою методу проварювання упродовж трьох годин у відкритих котлах. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.116 + П873.612-961
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|