Пошуковий запит: (<.>U=Л99$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 473
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Беляев Михаил Иванович - человек, ученый, педагог.... — Х.: ХГАТОП: НВФ "Студцентр", 1998
|
2. | Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 1999
|
3. |
Топольник В. Г. Количественная оценка качества оборудования общественного питания. — Донецк: Кассиопея, 1998
|
4. | Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі", 28-29 жовт. 1998 р., Київ : Матеріали конф. — К., 1998
|
5. |
Одарченко М. С. Охорона праці на підприємствах харчування : Навч. посіб. для студ. технол. ф-тів торг.-технол. вузів. — Х.: Основа, 1998
|
6. | Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі : Зб. наук. пр. — К., 2000
|
7. | . — Х., 1998
|
8. | . — Х., 1998
|
9. |
Черевко О. І. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів : Навч. посіб. для студ. — Х., 2000
|
10. |
Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
|
11. | Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування : Матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 25 - 26 жовт. 2000 р. — К., 2000
|
12. | Студентська наука в новому тисячолітті: сучасні проблеми громадського харчування, готельного господарства та туризму : Матеріали Всеукр. студ. наук. конф., 19 - 21 квіт. 2000 р., Київ. — К., 2000
|
13. |
Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика. — К.: "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999
|
14. | Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму : Зб. наук. пр. — К., 1998
|
15. |
Заплетников И. Н. Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения : Моногр. — Донецк, 2005
|
16. |
Шубін О. О. Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні : Моногр. — Донецьк, 2004
|
17. |
Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
|
18. | . — Х., 2004
|
19. |
Конвісер І. О. Устаткування закладів ресторанного господарства : Навч. посіб. — К., 2005
|
20. |
Черевко О. І. Вивчення теплопровідних властивостей поверхневого шару м'ясних січених виробів. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
|
| |