РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3391)Журнали та продовжувані видання (1879)Автореферати дисертацій (44)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 473
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
Беляев Михаил Иванович - человек, ученый, педагог.... — Х.: ХГАТОП: НВФ "Студцентр", 1998
2.
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 1999
3.

Топольник В. Г. Количественная оценка качества оборудования общественного питания. — Донецк: Кассиопея, 1998
4.
Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі", 28-29 жовт. 1998 р., Київ : Матеріали конф. — К., 1998
5.

Одарченко М. С. Охорона праці на підприємствах харчування : Навч. посіб. для студ. технол. ф-тів торг.-технол. вузів. — Х.: Основа, 1998
6.
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі : Зб. наук. пр. — К., 2000
7.
. — Х., 1998
8.
. — Х., 1998
9.

Черевко О. І. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів : Навч. посіб. для студ. — Х., 2000
10.

Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
11.
Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування : Матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 25 - 26 жовт. 2000 р. — К., 2000
12.
Студентська наука в новому тисячолітті: сучасні проблеми громадського харчування, готельного господарства та туризму : Матеріали Всеукр. студ. наук. конф., 19 - 21 квіт. 2000 р., Київ. — К., 2000
13.

Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика. — К.: "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999
14.
Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму : Зб. наук. пр. — К., 1998
15.

Заплетников И. Н. Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения : Моногр. — Донецк, 2005
16.

Шубін О. О. Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні : Моногр. — Донецьк, 2004
17.

Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
18.
. — Х., 2004
19.

Конвісер І. О. Устаткування закладів ресторанного господарства : Навч. посіб. — К., 2005
20.

Черевко О. І. Вивчення теплопровідних властивостей поверхневого шару м'ясних січених виробів. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського