Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000020503<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі : Зб. наук. пр. / ред.: М. І. Пересічний; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 2000. - 317 c. - укp.Наведено результати досліджень прогресивних технологій виготовлення харчової продукції та поліпшення біологічної цінності страв і виробів. Висвітлено проблеми стратегічного розвитку туризму в Україні, напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємств громадського харчування. Проаналізовано аспекти рекламної діяльності у готельному господарстві та туризмі. Окрему увагу приділено питанням використання нового технологічного устаткування, заходам щодо раціонального застосування енергоресурсів. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424 я 43 + У9(4УКР)441.357 я43 + У9(4УКР)49:Ч518 я43 + Л99(4УКР) я43
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА601430 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|