Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. / ред.: М. І. Пересічний; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 1999. - 189 c. - укp.Розглянуто проблеми розробки та впровадження прогресивних технологій виготовлення харчової продукції, поліпшення біологічної цінності страв та виробів. Подано матеріали з удосконалення обслуговування у громадському харчуванні, готельному господарстві та туризмі. Висвітлено проблеми функціонування туристичних підприємств за умов конкуренції в Україні, фактори стратегічного розвитку туристичної індустрії. Проаналізовано шляхи удосконалення механізму державного впливу на соціально орієнтовані підприємства харчування. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424 я43 + У9(4УКР)49|Ч518 я43 + Л99 я43
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА593039 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|