РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (47)Автореферати дисертацій (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Снєжкін Ю. Ф. Технологія отримання функціональних рослинних порошків. — 2011 // Харч. пром-сть.
2.

Змєєва І. М. Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2014. — 20, [1]: a-рис.
3.

Шутюк В. Режими сушіння екстракту топінамбура в розпилювальній сушарці // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
4.

Фролова Н. Е. Мікролабораторна установка дослідження ароматичної складової соків та екстрактів з рослинної сировини. — 2011 // Наука та інновації.
5.

Поліщук Г. Є. Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Науменко К. А. Підбір і оцінка адсорбентів для уловлювання ароматичних речовин під час концентрування соків та екстрактів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Нєміріч О. В. Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
8.

Пур Давар Ростамі Концентрування соків у вакуумному мікрохвильовому апараті // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
9.

Подковко О. А. Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
10.

Рубанка К. В. Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2016
11.

Ковбасюк Л. М. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
12.

Немирич А. В. Исследование цвета растительных порошков с использованием компьютерной цветометрии // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
13.

Науменко К. А. Визначення сорбційної ємності адсорбентів із застосуванням газової хроматографії // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 1/10.
14.

Метльов С. Г. Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків. — 2011 // Харч. пром-сть.
15.

Побережець І. І. Зв'язок між фізичними параметрами березового соку. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
17.

Домарецький В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова кн., 2005
18.

Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
19.

Гунько С. М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18. — К., 2002
20.

Белоконь Т. И. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 1995
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського