Ковбасюк Л. М. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5. - С. 191-199. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Теоретично й експериментально обгрунтовано технологію екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної. Наведено результати досліджень впливу основних технологічних факторів (дисперсність порошку, температура, тиск, гідромодуль, тривалість настоювання) на кінетику екстрагування біологічно активних речовин з порошку кореня левзеї сафлоровидної у воду й антиоксидантну активність фітоекстракту. Встановлено й обгрунтовано оптимальні умови приготування водного екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної з високим вмістом екстрактивних речовин і найкращою антиоксидантною активністю. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|