Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 413
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кравченко М. Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
|
2. |
Дітріх І. В. Розробка рецептури нового виду шоколадного брауні спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
|
3. |
Дорохович А. М. Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
|
4. |
Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
|
5. |
Дітріх І. В. Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
|
6. |
Чорна А. Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
|
7. |
Матяс Д. С. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
|
8. |
Коркач Г. В. Зміна якості вафельних виробів із синбіотиком при зберіганні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
|
9. |
Іоргачова К. Г. Перспективність використання борошна з нових видів пшениці при виробництві галет без цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
|
10. |
Кравченко М. Ф. Технологія пісочного печива з пектином // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
|
11. |
Гордієнко Л. В. Зміна показників якості лукуму збивного на основі кизилового пюре при зберіганні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
|
12. |
Калмазан В. Б. Дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
|
13. |
Коркач Г. В. Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
|
14. |
Iurchenko V. Ecological safety predictive modeling concerning fine cocoa dust dispersion, released by confectionery manufacture // Environmental problems. - 2018. - 3, № 2.
|
15. |
Ianchyk M. Effect of banana powder and butter on the formation of the crystalline phase of sugar fondant // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 4/11.
|
16. |
Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
|
17. |
Володченкова Н. В. Дослідження стану повітря робочої зони кондитерів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
18. |
Оболкіна В. І. Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекера з подовженим терміном придатності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
19. |
Дорохович А. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
20. |
Дорохович А. М. Дослідження технології мафінів як великої технологічної системи // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
| |