РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (370)Журнали та продовжувані видання (290)Автореферати дисертацій (48)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 413
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кравченко М. Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
2.

Дітріх І. В. Розробка рецептури нового виду шоколадного брауні спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
3.

Дорохович А. М. Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
4.

Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
5.

Дітріх І. В. Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
6.

Чорна А. Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
7.

Матяс Д. С. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
8.

Коркач Г. В. Зміна якості вафельних виробів із синбіотиком при зберіганні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
9.

Іоргачова К. Г. Перспективність використання борошна з нових видів пшениці при виробництві галет без цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
10.

Кравченко М. Ф. Технологія пісочного печива з пектином // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
11.

Гордієнко Л. В. Зміна показників якості лукуму збивного на основі кизилового пюре при зберіганні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
12.

Калмазан В. Б. Дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
13.

Коркач Г. В. Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
14.

Iurchenko V. Ecological safety predictive modeling concerning fine cocoa dust dispersion, released by confectionery manufacture // Environmental problems. - 2018. - 3, № 2.
15.

Ianchyk M. Effect of banana powder and butter on the formation of the crystalline phase of sugar fondant // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 4/11.
16.

Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
17.

Володченкова Н. В. Дослідження стану повітря робочої зони кондитерів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
18.

Оболкіна В. І. Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекера з подовженим терміном придатності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
19.

Дорохович А. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
20.

Дорохович А. М. Дослідження технології мафінів як великої технологічної системи // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського