РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000704242<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дорохович А. М. 
Дослідження технології мафінів як великої технологічної системи / А. М. Дорохович, О. В. Горзей // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21. - С. 53-59. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Розглянуто технологію мафінів з начинкою як велику технологічну систему. Проведено детальний аналіз підсистеми приготування рецептурної суміші. З'ясовано, що сахароза, глюкоза та фруктоза мають суттєвий вплив на реологічні показники рецептурної суміші і начинки. Визначено оптимальне співвідношення рецептурних компонентів та їх вплив на органолептичні й фізико-хімічні властивості рецептурної суміші.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського