РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (23)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (30)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Носенко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Оболкіна В. І. Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекера з подовженим терміном придатності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
2.

Носенко Т. Т. Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
3.

Носенко Т. Т. Вплив попередньої ферментативної обробки насіння на склад пресової гарбузової олії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
4.

Носенко Т. Т. Вплив попередньої ферментативної обробки ріпакової м'ятки на активність ліпази та показники якості олії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
5.

Носенко Т. Т. Наукові засади ресурсозберігаючих технологій переробки насіння олійних культур : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06. — Київ, 2016
6.

Носенко Т. Т. Разработка купажей растительных масел с высокой биологической ценностью и антиокислительной стабильностью // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/6.
7.

Королюк Т. А. Використання газорідинної хроматографії для ідентифікації і виявлення фальсифікацї олії волоського горіха // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
8.

Демидова А. О. Вплив окремих стадій рафінування на вміст MCPD-ефірів та ефірів гліцидолу в дезодорованих оліях і методи його зменшення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
9.

Носенко ТРумунія: україністика 2020 - 2021. Події. Факти // Слово і Час. - 2022. - № 2.
10.

Демидова А. О. Дослідження антиоксидантної активності рослинної сировини із ягідних культур // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 1.
11.

Демидова А. О. Вміст MCPD-ефірів і ефірів гліцидолу в олійно-жирових продуктах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
12.

Носенко Т. Т. Особливості складу олії із насіння ненаркотичних конопель вітчизняної селекції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
13.

Носенко ТКорнелій Ірод - український письменник Румунії (феномен творчості) // Слово і Час. - 2019. - № 10.
14.

Носенко ТРумунія: українські відлуння // Слово і Час. - 2020. - № 3.
15.

Носенко Т. Т. Вплив технологічних параметрів на втрати білків під час їх ізоелектричного осадження з екстрактів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
16.

Носенко Т. Т. Одержання білкового ізоляту із соняшникового шроту за допомогою протеолітичного ферменту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
17.

Носенко Т. І. Використання соціального сервісу Google-групи в навчально-педагогічній діяльності // Інформ. технології в освіті : зб. наук. пр. - 2010. - Вип. 6.
18.

Носенко Т. Т. Вплив мікрохвильового оброблення на ефективність пресування та якість соєвої олії і макухи. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Носенко Т. В. Метод усереднення в деяких задачах оптимального керування. — 2008 // Нелінійні коливання.
20.

Становский А. Л. Синхронизирующее управление экстремумами отдаленных состояний. — 2007 // Радіоелектроніка. Інформатика. Управління.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського