РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000630578<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Носенко Т. Т. 
Вплив технологічних параметрів на втрати білків під час їх ізоелектричного осадження з екстрактів / Т. Т. Носенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1. - С. 182-188. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Досліджено ефективність ізоелектричного осадження білків із білкових екстрактів залежно від іонної сили розчину та значення pH. Показано, що втрати білків із сироватковими водами залежать від іонної сили екстрагенту та від значення pH ізоелектричного осадження. За збільшення іонної сили екстракту втрати білків із супернатантом менші за всі значення pH під час осадження. В той же час, за всіх значень іонної сили екстрагенту ефективність ізоелектричного осадження вища за нижчі (2,5 - 3,5) значення pH. Зазначено, що втрати білків із сироватковими водами залежать також від концентрації білків в екстракті - вони зменшуються за високої концентрації. Встановлено, що значення pH промивної води також впливає на втрати білків і хімічний склад білкових ізолятів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л800.94

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського