Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Кравченко Михайло Федорович$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.
ДС94702
   Кравченко, Михайло Федорович.
Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 390 арк.: рис., табл.+ 250арк. дод. - арк. 280-311
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС58129
   Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА344529
   Кравченко, Михайло Федорович.
Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА299745
   Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА599006
Пересічний, Михайло Іванович.
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика [Текст] / М. І. Пересічний [та ін] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999. - 232 с. - ISBN 966-95521-5-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Григоренко, Олег Михайлович; Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА642067
Пересічний, Михайло Іванович.
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 321 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 315-320. - ISBN 966-629-047-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА642777

Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 526 с. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 966-629-067-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Корзун, Віталій Наумович; Кравченко, Михайло Федорович; Григоренко, Олег Михайлович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА660204

Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2004. - 446 с.: табл. - Бібліогр.: с. 441-445. - ISBN 966-629-141-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олексійович; Карпачов, Вадим Валерійович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА705264

Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584. - ISBN 966-629-344-7

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Федорова, Діна Володимирівна; Кандалей, Ольга Валентинівна; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА749008
   Кравченко, Михайло Федорович.
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, А. В. Антоненко ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. - 516 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 513-515. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-502-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Антоненко, Артем Васильович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВС55905

Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-532-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВС56306

Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення [Текст] / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 771 с. : табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-587-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Корзун, Віталій Наумович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СО35161
   Мазаракі, Анатолій Антонович.
Королева круп. Все про гречку [Текст] = Queen of grain. Everything on buckwheat : [зб. рецептів] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. НАПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, [Укр. кулінар. союз]. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016. - 267 с. : іл. - Текст парал. укр., англ. - Бібліогр.: с. 264-267. - 400 прим. - ISBN 978-966-629-799-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 641.5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Kravchenko M. F.; Демічковська, Мирослава Павлівна; Demichkovska M. P.; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Mazaraki A. A.; Київський національний торговельно-економічний університет; "Український кулінарний союз", громадська спілка

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
С11585/2
HoReCa [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ : [у 3 т.] / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017.
Т. 2 : Ресторани / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі. - 2017. - 311 с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 309-311 . - 500 прим. - ISBN 978-966-629-841-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Мельниченко, Світлана Володимирівна; Ведмідь, Надія Іванівна; Кравченко, Михайло Федорович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА831229
   Кравченко, Михайло Федорович.
Соуси [Текст] : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 147 с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства). - Бібліогр.: с. 133-135. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-854-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федорова, Діана Володимирівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВС65977

Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 191 с. : рис. - Назва обкл. : Закуски. - Бібліогр.: с. 173-175. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-890-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, А. А. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СО36707
   Мазаракі, Анатолій Антонович.
Містер боб. Смачні страви з бобових [Текст] = Mister bean. Tasty legume dishes : [кулінар. рецепти] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. НАПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2019. - 291 с. : фот. - Бібліогр.: с. 287-290. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-923-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Kravcenko, M. F.; Демічковська, Мирослава Павлівна; Demichkovska, M. P.; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Mazaraki, A. A.; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА838419

Оздоровче харчування [Текст] : навч. посіб. / [П. О. Карпенко та ін.] ; за ред. д-ра мед. наук, проф. П. О. Карпенка ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2019. - 627 с. : табл. - Бібліогр.: с. 626-627. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-922-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, Петро Олександрович; Притульська, Наталія Володимирівна; Кравченко, Михайло Федорович; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Федорова, Діна Володимирівна; Асланян, Сергій Арменакович; Бикова, Тетяна Леонідівна; Карпенко, Петро Олександрович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА862202

Етнічна кулінарія [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. - 455 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 451-455. - 150 прим. - ISBN 978-966-629-929-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Кравченко, Михайло Федорович; Юдіна, Тетяна Іллівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Марцин, Тетяна Олександрівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань

20.
ВС70516

Супи [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. - 198, [1] с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства). - Бібліогр.: с. 196-198. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-942-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, А. А. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського